Magnesium – Vitamine B Complex

Magnesium – Vitamine B Complex

 

 

Magnesium draagt bij tot een normale zenuwfunctie, instandhouding van normale botten, vermindering van vermoeidheid en een normale spierfunctie.

  • 170mg Magnesium (45% RI)
  • 100mg Taurine
  • 2,2mg Vitamine B1 (200% RI)
  • 2,8mg Vitamine B2 (200% RI)
  • 16mg Vitamine B3 (100% RI)
  • 6mg Vitamine B5 (100% RI)
  • 2,8mg Vitamine B6 (200% RI)
  • 400µg Vitamine B9 (200% RI)
  • 3µg Vitamine B12 (120% RI)

 

 

 

 

Credophar Magnesium- & Vitamine B Complex®

Een unieke samenstelling van zorgvuldig geselecteerde nutriënten, die ervoor zorgen dat u zich minder moe en vermoeid zal voelen. Deze formule helpt de tijdelijke stresssituaties onder controle te krijgen. Zo gaat u rustiger en met een meer ontspannen gevoel door het leven.

Magnesium is een onmisbaar mineraal bij tal van lichaamsfuncties. Ons lichaam is echter niet in staat zelf Magnesium aan te maken. Hiervoor moet het steevast een beroep doen op de inname via de dagelijkse voeding. Hiervoor is is Credophar MAGNESIUM- & VITAMINE B COMPLEX® het ideale hulpmiddel.

 

Mineraal voor het lichaam

Dankzij de hoge dosering van Magnesium Glycerofosfaat, een unieke vorm die snel én goed door het lichaam wordt opgenomen, draagt Magnesium toe tot een genormaliseerde werking van het zenuwstelsel. Tevens zorgt magnesium ervoor dat de spieren op een normale manier blijven functioneren. Dit geldt ook voor het hart, dankzij de toevoeging van Vitamine B1. De combinatie van de Vitaminen B2 en B9 zorgt ervoor dat uw bloed normaler gevormd zal worden en optimaliseert de instandhouding van de rode bloedcellen.

Kortom, dankzij Credophar MAGNESIUM- & VITAMINE B COMPLEX® gaat u voortaan niet alleen minder moe of vermoeid door de dag, maar het helpt ook je metabolisme te stimuleren en ondersteunt de normale psychologische functie.

 

 

 

Verpakking : 3 blisters

Inhoud : 60 capsules

Lengte x breedte x hoogte (mm) : 126 x 46 x 87

Gewicht (g) : 55

CNK : 3044-864

 

 

 

2 capsules per dag, bij voorkeur voor de maaltijd met een glas water. Koel bewaren. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Mag niet als vervanger van een evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.